Telefoon: (0180) 399 211


Adres: Raadhuisplein 19
2914 KM Nieuwerkerk a/d IJssel

Bereikbaarheid en route

Waar vindt u ons

Ons kantoor bevindt  zich in Nieuwerkerk aan den IJssel bij het Reigerhof aan het verlengde van het Raadhuisplein. Als u vanaf het winkelcentrum Reigerhof naar de waterdrager (aquaduct) loopt bevinden wij ons aan de rechterkant.

Adres

Notariskantoor Mr. M. Rompes
Raadhuisplein 19
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel

Rondom ons kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Alleen op vrijdagochtend kan parkeren wat lastiger zijn wegens de markt op het Raadhuisplein.

Er bevindt zich een parkeerterrein op het Raadhuisplein (voor het winkelcentrum Reigerhof) en achter ons kantoor in het Ravendaal. Parkeren is gratis. Wel heeft u een blauwe kaart nodig op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00. Heeft u deze niet? Geeft u dit aan bij aankomst en wij verzorgen een blauwe kaart voor u.

Het Raadhuisplein wordt elke avond afgesloten om 18.30 uur en is op vrijdagochtend afgesloten wegens de markt. U kunt dan parkeren in het Ravendaal, aan de achterkant van het winkelcentrum Reigerhof (tegenover het Ravendaal) of tegenover het Raadhuisplein op de Doortocht.

A20 richting Utrecht Afslag Nieuwerkerk aan den IJssel / Zevenhuizen. Bovenaan de afslag op de rotonde de derde afslag nemen (richting 'Capelle aan den IJssel'). Op de volgende rotonde de eerste afslag nemen (richting Centrum). Aan het eind van de Zuidplaslaan langs het Raadhuisplein, linksaf. Aan uw rechterhand, voor de Waterdrager (aquaduct) zijn wij gevestigd.

A20 richting Rotterdam Afslag Nieuwerkerk aan den IJssel / Zevenhuizen, Bovenaan de afslag linksaf (driekwart rotonde). Bij de volgende rotonde rechtdoor (richting 'Capelle aan den IJssel'). Op de volgende rotonde de eerste afslag nemen (richting Centrum). Aan het eind van de Zuidplaslaan langs het Raadhuisplein, linksaf. Aan uw rechterhand, voor de Waterdrager (aquaduct) zijn wij gevestigd.
A12 richting Utrecht Afslag Zevenhuizen.  Bovenaan bij de stoplichten gaat u naar rechts. Neem bij de rotonde de tweede afslag en vervolg de weg. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor en bij de eerstvolgende rotonde twee rotondes ook rechtdoor. Op de volgende rotonde de eerste afslag nemen (richting Centrum). Aan het eind van de Zuidplaslaan langs het Raadhuisplein, linksaf. Aan uw rechterhand, voor de Waterdrager (aquaduct) zijn wij gevestigd.
Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Raadhuisplein (bus 190) ligt voor onze voordeur en het NS-station is op minder dan 3  minuten loopafstand. Ook vanaf de bushalte bij het station (bus 383) en vanaf bushalte Reigerhof (bus 190 en 383) is het minder dan 3 minuten lopen.
Vanaf station Nieuwerkerk aan den IJssel (sprintertraject tussen Gouda-Rotterdam) is het twee minuten lopen naar het kantoor. Neem de (trap)uitgang Zuidplaspolder. Loop via het voetpad (langs het water) naar beneden (Doortocht) waarna u tussen de huizen door kunt steken. U ziet aan de overkant van de weg ons kantoor op nummer 19.